Toggle Quick Contact Bar

Xpresat! – Taller d’Expressió Artística per a adolescents

El TALLER XPRESSAT! és un taller d’expressió artística orientat a potenciar la imaginació i a treballar temes que preocupen als i a les adolescents, tant a nivell social com personal.

Creem històries, explorem personatges, realitzem accions a l’entorn, creem grup… I per tot això, fem ús de moltes eines possibles: fotografia, performance, arts plàstiques, instal·lacions, etc.

El taller està adreçat a espais/projectes socioeducatius.

PER A QUÈ
L’experiència artística té el potencial de fer emergir allò difícil de dir amb paraules. També facilita la comprensió de que no tot és immediatament consumible, doncs per arribar a algun objectiu, s’ha de viure el procés.

Desenvolupar la imaginació pot contribuir també a la resolució de problemes, doncs a través d’aquesta podem visualitzar i provar la quantitat de possibilitats que podem generar.

En una fase com l’adolescència on es succeeixen tantes transformacions (físiques, canvis de rols, necessitat de diferenciació, afirmació de la identitat…), espais com aquest faciliten que els i les joves diguin la seva, interrelacionant-se i creant comunitat.

OBJECTIUS
• Potenciar la imaginació i la creativitat.
• Fomentar l’autoconeixement, la relació sana amb els altres i la connexió amb l’entorn.

METODOLOGIES
A través del treball artístic transdisciplinari.

DURADA
Taller trimestral o anual (1 sessió / setmana – 2 sessions / mes).

Per a més info: soy@mericaballero.com