Toggle Quick Contact Bar

#Nonomésselfies! – Taller de Fotografia i Performance

#NONOMÉSSELFIES! és un projecte de creació artística i educació emocional que pretén fer reflexionar a adolescents i joves sobre la pròpia autorrepresentació a través de l’audiovisual, així com acompanyar-lxs per a que explorin noves formes d’autorretat a través de la fotografia i la performance.

Per això, treballem aspectes clau com la identitat, l’autoconcepte, les diversitats, la pressió grupal, la ficció, el ciberbullying…

PER A QUÈ
El fenomen selfie parla de la necessitat de la joventut contemporània de fer-se visible. La manipulació fotogràfica digital permet mostrar una imatge diversa i també allunyada del que som. La cerca de reconeixement es tradueix en una tendència a reproduir imaginaris de cossos i de formes de relacionar-se normatives, per tal d’aconseguir més likes.

Éssent la joventut una fase vital on la persona està construint la seva identitat, explorant la seva relació amb les altres i caminant cap al seu autoreconeixement, treballar amb la fotografia pot esdevenir una potent eina per posar la mirada en l’interior de la persona.

OBJECTIUS
• Fomentar l’autoconeixement, l’autoestima i l’empatia.
• Reflexionar sobre l’acte d’autofotografiar-se.
• Explorar formes d’autorrepresentació, per ampliar la identitat.

METODOLOGIES
Fotografia i performance, primordialment.

DURADA
2 / 3 sessions de 2 hores cadascuna.
Horari escolar i extraescolar.

Per a més info: soy@mericaballero.com